º> L’aigua, un be escàs !!!

Diuen que per Abril aigües mil, ens arriba dins la segona quinzena però benvinguda sigui.
Aigua que necessitem i no en som prou conscients, segur que tots a casa en fem servir mes aigua del conte, perquè..... qui no deixa cada mati rajar l’aigua de la dutxa a la espera de que surti amb la temperatura desitjada ??? aissssssss o quan ens rentem les dents raspallem i no tanquem ?? , o fregant plats ??.
Amb això no faig cap critica perquè penso que son actes involuntaris que no apreciem però que mica en mica anem assumint i procurem canviar.
Jo desprès de haver-ho escrit públicament, prometo fer un esforç en pal·liar aquesta derrama innecessària.

Fins la propera.

3 comentarios:

Praxis dijo...

Hola Teresa, ... Primer de tot felicitar te per la iniciativa que has tingut en aquest nou blog . Dir sempre el que pensem, sentim, desitgem o recordem es bo. Segur que ens ajuda a saber on som i el que volem.... encara que es difícil, però es el nostre repte.

En aquest escrit que has fet sobre l'aigua, subscric tot el que dius. Si realment cada un de nosaltres fecim quelcom al respecte com dius tu, podríem ajudar a pal·liar el problema. Crec que es una actitud a la vida i no nomes en el problema del aigua, sinó en molts d'altres, com son les deixalles, el reciclatge, el respecte al medi, etc.....Si no comencem nosaltres mateixos a ser conseqüents en tot això, com volem demanar responsabilitats a ningú. Com tot en la vida, crec que les bones costums, com es diu, comencen en un mateix..... prometo com tu a partir d'avui mateix, millorar les meves actituds.

Felicitats de nou pel teu nou espai i investiga dins la teva Matèria Gris a veure que trobes.... de vegades ens podem sorprendre a nosaltres mateixos.

Una Abraçada

M. J. Verdú dijo...

Jo sóc una persona molt conscienciada amb el tema de l'aigua, un element molt preuat que cal preservar

montse dijo...

Bonica imatge per a il.lustrar un missatge de concienciació sobre l'us de l'aigua!!...
Tot i que ja l'estalvies, sempre és bo que hi hagi algú que ho vagi recordant.
Gràcies.
Una abraçada!!

Este blog esta en catalán, mi lengua materna, si lo deseas en castellano clicka aquí !!!