Mes indignant encara !!


Indignant !!!!! es que nomes ha canviat de color, enlloc de ser grisos son blaus però la contundència amb la que actuen es la mateixa del passat.

Perquè els mossos son tan agressius? Perquè no saben moderar els seus actes? Es la porra que els fa sentir-se superiors? amb poder de fer el que els hi sembli recolzats pel fet de pertanyia al cos que pertanyen?

....algú veu persona alguna que actuï amb la mateixa moneda?...jo no!!!!....algú veu persona alguna que faci quelcom per merèixer aquesta contundència?....jo no!!!!...algú veu persona alguna que els provoqui?......jo no!!!!......doncs perquè fan la seva feina d’aquesta manera tan brutal, abusant del poder ?....doncs, això encara m’indigna molt mes que tot el que s’està reivindicant a la Plaça, perquè si no ens sabem respectar uns als altres mai, absolutament mai farem les coses be........

Creieu que si no hagués hagut la Champions pel mig això s’hauria produït?.......soc culè però no puc entendre aquesta maniobra en favor dels seguidors (ens utilitzen com excusa) Barcelona es prou gran com per trobar un altre lloc per celebrar-ho......no es posa una pantalla a Arc del Triomf ? doncs traslladeu l’afició cap allà, porteu els mitjans de comunicació allà i veureu com la gent hi anirà per tal de sortir per la tele i no seran a Canaletes.

Espero i confio que el govern de CIU (a qui jo he votat) sàpiga posar les coses al seu lloc i escolti tot el que s’ha dit, s’ha demanat i es necessita i així evitarà aquestes situacions que els hi representa tan incomodes.

3 comentarios:

Javier dijo...

Realmente es incomprensible lo que ha pasado, no hay justifcación alguna para usar la violencia, hay motivos suficientes para sentirse indignados

Abrazos

La sonrisa de Hiperion dijo...

Estupendo tu blog.

Saludos y un abrazo.

Esteve Gallardo dijo...

jjajajaja, río por la expresión del cambio e colores......... que razón hay en esas sencillas palabras.
vamos a ver como terminamos estos dos años mas de crisis que nos espera.
petons

Este blog esta en catalán, mi lengua materna, si lo deseas en castellano clicka aquí !!!