º> Un gran invent !!!!


Avui es el dia internacional d’Internet… quin gran invent!!! Una finestra al mon mitjança la qual tota la informació es troba al nostre abast i podem saber el que passa a la resta del mon.
Alguns dels serveis disponibles a Internet, apart de la Web, es la transferència d’arxius, el correu electrònic, bolletins de noticies, converses en línea, missatgeria instantània, compartir arxius, la radio a la carta, vídeos, i jocs en línea.
Per mi Internet ha segut molt important, m’ha obert un ventall de llocs on extraure informació, admirar fotografies, veure diferents llocs del mon, i aprendre moltes coses.
També m’ha permès posar a la xarxa els meus treballs i compartir-los amb tots vosaltres.
Per tot això penso que val la pena recordar aquest gran invent tot i dedicant un dia.
Enhorabona a tots els internautes.....ens veiem per la xarxa!!!!!!!!
Un petonassssssssss

7 comentarios:

Anónimo dijo...

La verdad es que la mayoría ya no podríamos vivir sin este gran invento, nos da información, nos entretiene, nos ayuda a aprender cosas nuevas, nos conecta a unos con otros...si nos lo quitan ¡estamos perdidos!

horabaixa dijo...

Hola Teresa,
Gràcies per recordar-ho. Internet..... que puc dir que no coneixis. Personalment m'ha fet viure moments molt intensos. Per contra, també he patit. De qualsevol manera es fantàstic, et pots obrir al MON !!!!!

Gràcies i un petó

Praxis dijo...

Quanta raó tens de la importància que esta agafant Internet en les nostres vides. De ben segur que ha canviat els nostres hàbits i la nostre manera de comunicar-nos.
Jo estic molt esperançat en aquest mitja i sobretot el moment de canvi en el que estem vivint, es a dir, el gran repte que tenim, la transformació de la societat de la informació a la societat del coneixement, el treball en xarxa, la web 2.0 ...etc.... Esperem doncs que serveixi tot plegat per ajudar també al gran canvi social que la humanitat necessita.

Una Abraçada

Sara dijo...

Pues vaya por Internet y por esta nuestra internetamistad.
un besito preciosa

rafael dijo...

Esto de internet, esta bien, pero con señales de humo y tocar el cuerno, se dio el primer paso, ja,ja,ja. 302 besos Tere, para ti sola; No repartas ni uno

M. J. Verdú dijo...

Jo també crec que és un excel.lent invent. Excel.lentn post, Maria Teresa

MentesSueltas dijo...

Hermosa, dejo un abrazote desde Buenos Aires.

MentesSueltas

Este blog esta en catalán, mi lengua materna, si lo deseas en castellano clicka aquí !!!