º> Tot recordant Els Supersònics !!!!!

Avui passejant per la ret he trobat aquest article que diu :

Bill Gates, va fer una conferència en què va assegurar que ara començava una segona dècada digital. Gates, que deixarà la presidència de Microsoft, va dir que en aquesta segona dècada digital hi hauria tres eixos clau.

L'un seria la capacitat de gaudir d'experiències audiovisuals d'alta definició gairebé des de qualsevol lloc; l'altre, la capacitat de tots els aparells d'estar connectats entre si per defecte; i l'últim, les noves maneres d'interactuar amb els ordinadors i aparells a través de pantalles tàctils, el reconeixement de veu o la capacitat d'interpretar les imatges.

De cop m’ha vingut al cap la sèrie Els Supersònics, de Hanna Barbera, la recordeu??

Recordo que al·lucinava amb la tecnologia que tenien a casa, aparells domèstics impensables en la època en que la donaven per televisió, tenien una casa robòtica on tot funcionava de forma automàtica era genial, edemes tenien un robot de criada, com m’agradaria tenir-ne una. !!!!! i que em dieu del transport que utilitzaven , volar en naus per l’espai de les ciutats, impressionant, jeje

En pocs anys em vist un munt de canvis al nostre voltant, tot es produeix tan ràpid que mica en mica ens veiem absorbits per els avenços tecnològics i no ens donem ni conta, les noves tecnologies entren en la nostra vida de una forma cautelosa i s´apoderant de nosaltres creant-nos la necessitat de dependre d’elles, qui ara podria prescindir del mòbil ? del ordinador? i altres molts aparells que fan la nostra vida mes còmode i fàcil, però que al mateix temps ens crean una dependència.

Visca el progrés!!! ... però en bona mesura.

7 comentarios:

Praxis dijo...

Ufffff, Els Supersònics, ho recordo, eren com els Picapiedra però del futur,de fet els personatges s'assemblaven molt i les histories reflectien el que la societat actual persegueix. Realment era una serie que estaria be tornar a veure avui en dia, segur que moltes coses que ens explicaven ja estan assolides.
Jo crec molt amb tots els avenços que tenim i en els que els propers anys podrem viure, de ben segur que ens alliberaran de feines ingrates i faran que tinguem mes temps d'oci per fer tot allò que mes ens interessa a nivell personal i ens faran mes lliures.

M'ha agradat recordar això dels Supersònics. Quins temps aquells!!!

Una Abraçada

josé javier dijo...

Buena idea esa de la traducción, oye, que por otra parte, utiliza adelantos técnicos, como la sirvienta robot de los dibujitos.
Un besito y bona nit (se pone así?)
J.J.

PD: según mi último post, uno de los trabajadores de la torre debío coger el idioma anterior e irse a Cataluña... Bueno, al menos se parecen, no?

Striper dijo...

jo qur sc del 62 he conegut tans canvis desde la radio de lamparas foins ara han hagut tans de canvis,

Sara dijo...

Mi entrañable amiga! el otro día me pasé un buen rato en este tu blog, pero como era mucho texto me falló el catalán jajajaja(cuando son textos cortitos lo consigo, pero...esta vez se me resistió) y no me cargaba bien el traductor, hoy que sii ha cargado... quiero decirte que precisos textos y que tienes otro blog este de materia gris muy bonito...hasta esa arañita paseándose por ahí me gusta y mira que las tengo alergia eh!!!pero ésta está en su casita muy tránquila.
Saludarte y darte mis felicitaciones...no tardes eh!!!que se te extraña.
Un petonet

mossèn dijo...

tanta tecnologia ... pa què ??? ... salut

M. J. Verdú dijo...

T'he deixat dos premis al meu blog amb tot el meu afecte

horabaixa dijo...

Holaaaaaaaaaaaaaaa Teresa,

Es que el proguès no hi ha qui l'aturi. Nomès desitjo que ho facin bé.

Bon cap de setemana i felicitats. que faràs amb tant premis ?????

Este blog esta en catalán, mi lengua materna, si lo deseas en castellano clicka aquí !!!